Німеччина не зуміла перемогти Камерун – 2:2

Контрольні матчі збірних напередодні мундіалю виробляють тяжке враження, але зустріч Німеччина – Камерун врятував гол Самуеля Ето’О, який зрівняв на останніх хвилинах рахунок.

Один з головних фаворитів мундіалю Німеччина в Менхенгладбаха брала Камерун. Йоахім Лев злегка вдарився в експерименти. На флангах оборони опинилися Боатенг і Дурм.

Бундестренер надав багато часу Хедірі, який поступово знаходить ідеальні кондиції. Місце у воротах зайняв номінально третій воротар Роман Вайденфеллер. Гра Німеччині була найтиповішою для неї самої. Контроль м’яча, ажурні комбінації. Але перцю в її діях було мало. Найнебезпечніший момент трапився на 1-й хвилині матчу, коли Озіл не реалізував вихід один на один.

Перед грою йшли розмови, що Німеччина просто знищить Камерун, розгромить його. А не вийшло. «Нескорені леви» виглядали цілком пристойно, незважаючи на масу чуток про те, що Ето’О вже почав вибивати преміальні, знову почав породжувати конфлікти в колективі. Може, це і так насправді, але особисто мені дії камерунців в цій грі здалися згуртованими.

Лев після матчу безпосередньо сказав, що Німеччина провела слабкий матч. Що стосується Камеруну, то в Бразилії хотілося б побачити від цієї збірній не менше бажання, класу у неї достатньо, щоб обійти Хорватію і Мексику.
_________________________________________

Кстати, у Германии есть шанс показать себя и реабилитироваться. Делайте прогноз на матч Германия — Гана 21 июня. Всем хорошего матча!