Новий VW Tiguan стане семимісцевим гібридом

Зі зміною поколінь кросовер VW Tiguan буде присутній на ринку відразу в двох версіях з різною довжиною колісної бази.

Крім того, він отримає розширену за рахунок гібридної силової установки моторну гамму і абсолютно нову зовнішність.

Габарити нового VW Tiguan в стандартному виконанні практично не зміняться в порівнянні з нинішнім поколінням, повідомляє видання Autocar з посиланням на джерела серед інженерів VW.

Відповідно, його колісна база буде близька до нинішніх 2,6 м. Такий кросовер зможе прийняти на борт до п’яти пасажирів. А для маленьких пасажирів автокрісло concord ціни на сайті http://m.ua/.

Однак в VW зараз йде робота і над модифікацією з подовженою колісною базою, яка стане семимісцевою і, не виключено, отримає більш об’ємний багажник.

Така версія задумана в першу чергу для ринків США і Китаю, однак буде продаватися і в Європі. З її допомогою марка Volkswagen розраховує позиціонувати Tiguan як більш преміальну, ніж нинішній кросовер, модель.

VW Tiguan отримає опціональний повний привід і широкий вибір чотирициліндрових двигунів, як бензинових, так і дизельних, об’ємом від 1,4 до 2,0 л. Планується оснастити кросовер і гібридною силовою установкою, проте вона, за відомостями Autocar, поки знаходиться в стадії розробки.

Дебют VW Tiguan нового покоління намічений на автосалон у Франкфурті, який відбудеться восени наступного року.

Семимісцеву версію покажуть трохи пізніше – у Детройті на початку 2016 року.