Прем’єра нового “Форсажу” відбудеться раніше, ніж планувалося

Дебютні покази сьомий частини знаменитої гоночної кінофраншизи Fast & Furious (в російській прокаті – “Форсаж”) могли взагалі не відбутися, оскільки роботу над фільмом планувалося припинити через загибель актора Пола Уокера.

Однак знімальний процес все ж успішно завершений.

До трагічного інциденту за участю Пола Уокера, Роджера РОДАС і Porsche Carrera GT передбачалося, що фільм вийде на екрани вже цього літа. Після аварії кінокомпанія Universal Studios взяла вимушений тайм-аут на обдумування ситуації і, судячи з усього, таки знайшла вихід.

Офіційно поки не підтверджено, який саме, але представники компанії заявили, що зйомки картини завершені, і студія переходить до наступного етапу виробництва.

Попутно була названа і нова дата прем’єри фільму. Вона відбудеться на тиждень раніше, ніж планувалося – не 10, а 3 квітня 2015 року. Перший показ сьомого “​​Форсажу” в нашій країні також намічений на квітень, але конкретна дата поки не відома.

Судячи з усього, в Universal Studios замінили загиблого актора за допомогою комп’ютерної графіки, а також дублерів, роль яких погодилися виконати брати Пола Уокера – Калеб і Коді. Вони ж, за деякими даними, брали участь і в озвучці цілого ряду сцен.

В іншому акторський склад франшизи особливих змін не зазнав. У сьомому “Форсажі” беруть участь добре відомі за попередніми фільмами герої Віна Дизеля, Дуейна Джонсона, Мішель Родрігес і Джордани Брюстер.

Однак додалися і запрошені зірки. Одну з головних негативних ролей зіграв Джейсон Стетем, а в епізоді з’явиться Курт Рассел.
_________________________________________________________________________________
Правда есть фильмы которые ни куда не уходили и не переносились. Смотреть онлайн все серии Дневников вампира.