Житомирська міська рада шукає двох нових начальників

У міській раді спробують знайти достойних начальників, ім’я одного з кандидатів уже відомо.

Виконком міськради оголосив конкурс на заміщення вакантних посад начальника управління капітального будівництва і начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

Оголошення про конкурс оприлюднене в газеті «Місто» від 17 липня 2014 року та на офіційному сайті міської ради.

Як стало відомо Репортеру Житомира з неофіційних джерел, управління капітального будівництва Житомирської міської ради може очолити Болейко Дмитро Олександрович.

Раніше він працював юристом у ПП «Елітбуд», з яким у 2013-му році розірвано договір про реконструкцію «Ракушки» у зв’язку з невиконанням договірних відносин.

Проти керівників цієї фірми неодноразово відкривалися кримінальні справи стосовно порушень у тендерних закупівлях і виконанні будівельних робіт.

Начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту в Житомирській міській раді шукатимуть вже вдруге. У конкурсі, який відбувся 10 липня, взяло участь три претенденти на посаду – достойного серед них комісія так і не знайшла.

Нагадаємо, УКБ Житомирської міської ради з липня 2012-го року по червень 2014-го року очолювала Алла Корж. Начальником управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради останніх сім років була Олена Сарно, яка звільнилася за власним бажанням 22 квітня цього року.