FlyUA.com.ua – авіаквитки онлайн

FlyUA.com.ua – потужна пошукова система, що дозволяє шукати і купувати авіаквитки, орендувати кімнати в готелях, знімати напрокат машини в усьому світі, яка шукає онлайн мільйони рейсів більш ніж тисячі авіакомпаній, а також ціни на оренду автомобілів, проживання в готелях, пропозицій про відпочинок і страхуванні.

Можливості швидкого і гнучкого пошуку дозволяють шукати і перевіряти ціни в режимі гнучких дат, допомагаючи знайти найкращі пропозиції. Ви оформляєте бронювання безпосередньо в авіакомпанії або в інших компаніях – провідних туристичних компаніях світу, тому отримуєте найдешевші ціни без прихованих комісій і зборів. 

Фахівці “ТК ТЕРМИНАЛу”  працюють в туристичному бізнесі вже багато років, і завжди з радістю допоможуть Вам вирішити будь-яку проблему – змінити дату польоту, здати авіаквиток, замовити додаткову послугу або харчування.

І дещо про саму компанію. Туристична компанія “ТЕРМИНАЛ”  заснована в 2008 році, як закритий проект, з орієнтацією на корпоративний сектор в сфері бронювання авіаквитків і до 2009 року саме цим і займалась.

Буквально за рік компані розширює перелік власниг послуг і входить в ряд відомих брендів країни. Отримавши Акредитацію в Міжнародній Асоціації Повітряних перевізникам (IATA) і туроператорської ліцензії, “ТЕРМИНАЛ” укладає прямі договори з провідними авіакомпаніями світу, провідними світовими провайдерами готельних послуг, провідними туроператорами України – що відразу дозволило  знизити  ціни на надані послуги.

FlyUA.com.ua стежить за пошуками авіаквитків, готелів і пакетів відпочинку в світовому інтернеті, і пропонує Вам відібрані результати за останні 24 години. Перевірте кращі пропозиції, відібрані їхньою системою бронювання – це допоможе Вам зекономити час пошуку, і прийняття правильне рішення!