Весілля Кличка під загрозою зриву

Весіллю чемпіона світу з боксу Володимира Кличка та американської актриси Хайден Паннетьєрі загрожує небезпека.

Зірвати урочисту подію спортсмена і артистки пообіцяв екс-чемпіон світу Шеннон Бріггс. З marry.ua весіллю бути завжди.

За словами Бріггса, він обов’язково заявиться на весілля Кличко.

“Мені все одно, де вона відбудеться. Я буду там, щоб Володимир не зміг втекти від мене чи сховатися за спинами своїх товстунів-охоронців”, – цитує американця офіційний сайт братів-боксерів.

Відзначимо, що Бріггс з весни цього року намагається будь-якими способами переконати Кличко провести з ним поєдинок. В останній раз американець зіпсував українцеві сніданок, після чого той вилив на Бріггса стакан води, чим остаточно вивів із себе опонента, однак охоронцям вдалося розняти боксерів і запобігти бійку.

В результаті Кличко прийняв рішення посилити особисту охорону, взявши на роботу охоронця, щоб убезпечити себе від нападок Шеннона.

Що стосується весілля Кличко-молодшого з Паннетьєрі, то орієнтовно вона має відбутися в жовтні цього року. Знаменитості планують обвінчатися в Києво-Печерській лаврі.

Останній бій Володимир Кличко провів 26 квітня 2014, нокаутувавши у п’ятому раунді австралійця Алекса Леапаї. Українець 16-й раз поспіль захистив свої чемпіонські пояси.

38-річний Кличко крім титулу IBF володіє званнями чемпіона світу за версіями WBA (Всесвітня боксерська асоціація) і WBO (Всесвітня боксерська організація). Всього на професійному рингу він виграв 62 бою (при п’яти поразках). Бій з Пулєвим відбудеться 6 вересня в Гамбурзі.