Газотранспортна система повинна залишатися у власності держави, – Віталій Журавський

Народний депутат Віталій Журавський вважає, що відмова держави від газотранспортної системи та передача її у приватну власність іноземців є неприпустимою.

Про це він заявив під час зустрічі з мешканцями Черняхівського району.

Відповідаючи на питання про майбутнє української ГТС, Віталій Журавський зауважив, що воно напряму залежить від позиції чинної влади.

«Сьогодні усе частіше в урядових колах лунають думки про доцільність залучення іноземних підприємств до керівництва ГТС. Але невже українці не здатні самостійно керувати газотранспортною системою? З таким же успіхом уряд може запропонувати іноземцям керувати цілими галузями вітчизняної економіки», – обурився Віталій Журавський.

За словами політика, той, кому заманеться позбавитися української ГТС отримає «по руках» від українського народу.

«Не треба мати багато розуму, аби віддати газотранспортну систему в чужі руки. Необхідно зробити так, аби цей ресурс залишався в руках держави і приносив користь людям», – зауважив політик.

Хроніка роботи Віталія Журавського у Черняхівському районі.

Перебуваючи у Черняхівському району, Віталій Журавський відзвітував перед його мешканцями за роботу упродовж останнього місяця. Так, на потреби дитячих садків сіл Новосілки, Вишпіль, Зороків, а також ДНЗ №1, 3,4 та 5 селища Черняхів нардеп передав комплекти постільної білизни.

На прохання колективу Черняхівської лікарні політик закупив для медичного закладу кондиціонер і тонометри. Окремо тонометри нардеп придбав на прохання громад сіл Мала Горбаша та Зороків.

Окрім того, у селах Видибор, Селянщина, Мала Горбаша, а також у житловому масиві «Хлібодар» Черняхова Віталій Журавський встановив дитячі ігрові майданчики.

І, нарешті, на прохання громади села Горбулів профінансував встановлення огорожі довкола місцевого кладовища.