​Kia Soul обзавівся електричною версією

Kia представила електричну версію компактного кросовера Soul, який став першою глобальним електромобілем в історії марки.

Від побратима з ДВС новинку можна буде відрізнити за характерною декоративною решіткою радіатора, світлодіодною задньою оптикою і оригінальними колісними дисками.

Новий Soul EV приводиться в рух одним електромотором потужністю 110 кінських сил і живиться від батареї літій-іонних акумуляторів, захованих під підлогою. Крутний момент досягає 285 Нм. Тяга електромотора передається до передніх, провідних коліс через безступінчатий редуктор, дозволяючи електромобілю розганятися до 100 км / год швидше ніж за 12 секунд і розвивати максимальну швидкість 145 км / год. 

Реальний запас ходу складає близько 200 км. Запас ходу частково поповнюється під час руху завдяки рекуперативній системі, яка при гальмуванні перетворює кінетичну енергію в електричну. На повну зарядку акумуляторів йде в середньому 5:00 в залежності від характеристик конкретної енергомережі.

Силова установка адаптована піднаші умови експлуатації: Soul EV оснащений системою підігріву акумуляторної батареї. Вона забезпечує температурну ізоляцію акумуляторів і їх попередній підігрів, що зменшує негативний вплив на рівень заряду низьких зовнішніх температур.

Салон електричного Soul отримав більш дорогі матеріали оздоблення і – вперше в модельному ряду Kia – OLED екран приладової панелі. Аудіоцентр з вбудованою системою навігації (AVN) для Soul EV перенесений з “звичайного” Soul, однак обзавівся деякими додатковими функціями, розрахованими саме на особливості нової, електричної моделі. В їх числі – установка таймера вентиляції салону і таймера зарядки.

_________________________________________________________________________

http://www.bensonasos.ru/ всегда имеет в наличии оригинальные топливные бензонасосы. Марки: KRAUF, BOSCH, VALEO, MESSMER, PIERBURG. Заходите, обращайтесь, подбирайте для своей машины.