​Ford Focus RS може отримати повний привід

Компанія Ford може зрадити своїм колишнім намірам. 

Найпотужніша версія хетчбека Ford Focus зі зміною поколінь, за чутками, перестане бути передньопривідною і стане ще менш масовою – поява деяких додаткових систем загрожує помітно збільшити вартість хот-хетча.

Вважається, що Ford Focus RS буде оснащений новим 2,3-літровим турбомотором EcoBoost, підготовленим для Ford Mustang. Крім того, повідомлялося, що в Ford планували зберегти не тільки передній привід, але і просунуту передню підвіску RevoKnuckle, яка виключає силове підрулювания. Однак, за відомостями джерел порталу Road & Track, інженери Ford від цих намірів відмовилися.

Щоб повністю реалізувати задуману потужність, Ford Focus отримає систему повного приводу, причому, за деякими відомостями, система буде повністю новою. Крім того, хот-хетч планується оснастити системою автоматичного розподілу крутного моменту в залежності від дорожніх умов. 

Вважається, що вона додатково поліпшить стійкість хетчбека в крутих поворотах. Що стосується очікуваної енергоозброєності, то двигун, у випадку з Ford Mustang розвиваючий 310 к.с., дещо форсуються. Яку саме кількість “коней” отримає Focus RS, поки достовірно не відомо – передбачається, що воно складатиме від 325 до 350 к.с.

Ford Focus RS нового покоління буде представлений в 2016 році, під кінець життєвого циклу нинішнього сімейства Focus. Коштувати він буде, за попередніми оцінками, як мінімум 45 000 доларів.

_________________________________________________________________________

Вольтаж предлагает замену и ремонт генераторов. Делаю это профессионально и ответственно. Обращайтесь. Доверьте своего “коня” специалистам.