Renault зберіг колишні ціни на Sandero з новим мотором

Renault представив на автосалоні в Москві оновлені хетчбек Sandero і псевдокроссовер Sandero Stepway.

В Renault вирішили замінити 1,4-літровий двигун на більш сучасний агрегат об’ємом 1,2 л, але такої ж потужності. Причому після рестайлінгу компанії вдалося зберегти колишні ціни на автомобіль.

Дизайнери Renault повністю змінили передню частину, виконавши її відповідно до виглядом спорідненого седана Renault Logan. При цьому дизайн переднього бампера і протитуманних фар буде трохи іншим порівняно з версіями Sandero для інших ринків. Оновився і інтер’єр моделі – дизайн став сучасніше, змінилася архітектура центральної консолі.

Крім того, компанія вирішила поставити на “Сандеро” новий мотор – місце колишнього 1,4-літрового агрегату займають двигун об’ємом 1,2 л, але з таким же показником потужності – 75 к.с. Також в моторну гамму “Сандеро” потрапив 1,6-літровий двигун потужністю 82 к.с. і 16-клапанний агрегат того ж об’єму, який розвиває 102 к.с. Поєднуються все з єдиною 5-ступінчастою “механікою”.

Новинка в залежності від комплектації оснащуватиметься мультимедійною системою Media Nav, клімат-контролем, круїз-контролем, обігрівом лобового скла, системами ESP, ABS, денними ходовими вогнями, 4 подушками безпеки і кріпленнями Isofix. Подробиці про комплектації моделі будуть оприлюднені пізніше.

Продажі нового Renault Sandero стартують 4 вересня. Базова ціна залишається тогорічною.

Відповідним чином змінився і Sandero Stepway. Новий Sandero Stepway володіє вражаючим дорожнім просвітом в 195 мм, що на 40 мм більше, ніж у Sandero. Про ціни на дану версію моделі інформації поки немає.

_________________________________________________________________________

Ветровое стекло Мазарати предлагает сеть установочных центров Автостекла в Москве. Кроме этого, любые другие стекла. Заходите, заказывайте.