Любарщина втратила в зоні проведення АТО свого героя

Жителі Любарського району з болем переживають загибель свого земляка-військовослужбовця сержанта міліції Вадима Володимировича Рудніцького. 

Він народився 10 лютого 1978 року в далекій Естонії, але згодом його сім’я переїхала у с. Привітів на Любарщині.

Шкільні друзі та вчителі характеризують Вадима Рудніцького як скромну, дисципліновану, відповідальну, щиру та вимогливу до себе людину. Він усвідомлював, що від його вчинків залежить доля багатьох людей. Саме тому Вадим протягом чотирьох років брав участь в миротворчій операції в Югославії. Для рідних, знайомих та односельчан він вже тоді став справжнім героєм.

Події на сході України не залишили Вадима Рудніцького байдужим. Він зголосився піти у батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Шторм», який виконував завдання в зоні АТО.

У той час, коли ми під синьо-жовтими стягами проходили вулицями своїх рідних міст і сіл, Вадим та його бойові побратими стояли на лінії фронту заради нашого миру і спокою. Військовослужбовець героїчно загинув 24 серпня у День незалежності України.

У Вадима Рудніцького залишилися дружина, 8-річна донька, батьки та молодший брат. Із загиблим попрощаються 27 серпня у с. Привітів на Любарщині.

Співчуваємо родині загиблого і дякуємо батькам за виховання сина-патріота.

Прес-служба облдержадміністрації