Підготовка до українського військового параду в Києві – на фінішній прямій

У Києві на фінішну пряму в підготовці озброєння і військової техніки до участі у параді військ з нагоди 23 річниці Незалежності України вийшли військові ремонтники.

“Докладено немало зусиль, щоб озброєння та військова техніка набула необхідних технічних характеристик та естетичного зовнішнього виду”, – повідомляє начальник Озброєння Збройних Сил України полковник Сергій Корнійчук.

Успішно пройдені етапи уточнення потреби в коштах, призначення водіїв і старших машин, переміщення техніки з пунктів постійної дислокації в м. Київ та безпосередньо технічне обслуговування і фарбування.

До виконання завдань залучено комплексні ремонтні бригади Повітряних Сил, Командування Сухопутних військ Збройних Сил України та військових частин безпосереднього підпорядкування Озброєнню Збройних Сил України.

Хід підготовки озброєння та військової техніки до параду знаходиться на постійному контролі у тимчасово виконуючого обов’язки начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-полковника Генадія Воробйова.

Попереду тренування механізованих груп на злітно-посадковій смузі та сумісне тренування піших та механізованих колон на Хрещатику.

Регіональний медіа-центр Міноборони України.