Пiсля публiкацiй у ЗМI житомирськi комунальники виправили “косяк”

Менше доби знадобилося житомирським комунальникам, аби виправити власний же “косяк” – повторно залатати яму, що не пережила ремонту.

12 серпня Репортер Житомира та мicцевi ЗМI опублiкували репортаж про ремонт асфальтового покриття на вул. Котовського бiля гiмназiї № 3, що протрималось рекордно короткий термiн: i тижня не пройшло, як на мicцi ремонту знову утворилася яма.

Пiсля широкого обговорення у ЗМI ще до обiду 13 серпня недолiк було лiквiдовано. Свiдки повторного латання переконують, що цього разу комунальники пiдiйшли до справи вiдповiдально та поклали товстий шар асфальту.

Проте, очевидно, комунальники були дуже заклопотанi, адже решту свiжих ям на нещодавно залатанiй дорозi по Котовського не помiтили. Тим часом водiї скаржаться, що ремонти доріг у Житомирі нiчим не кращi, нiж латання ям у минулих роках. Якщо тодi ремонту вистачало хоча б на рiк-два, то нинiшнi латання дорiг подекуди не витримують i тижня.

Схожа ж ситуацiя нинi по вул. Домбровского, на якiй капiтально вiдремонтованi дiлянки чередуються iз новоутвореними ямами.