Репортеру Житомира ставлять “лайки”. Фото

14 фото, відзняті фотокореспондентом, редактором сайту «Репортер Житомира» Сергієм Фещенком беруть участь у конкурсі «Журналіст в кадрі».

Фото вже отримують “лайки”, але для перемоги потрібна ще більша підтримка. Тому, заходьте  відразу на сторінку у фейсбук, та відзначайте фото, що сподобались. Звичайно, підтримки потребують і наші колеги, тому не скупіться та підтримуйте і їх!

Призи:

1-е місце-1000 гривен

2-е місце – 750 гривень

3-е місце – 500 гривень.

Нагадаємо, з 12 липня по 24 серпня фотокореспонденти міста з різних ЗМІ взяли участь у конкурсі, в яких головною дійовою особою є журналіст. Така акція була ініційована ГО «Центр Суспільних Комунікацій» з метою найширшого ознайомлення громади міста з представниками ЗМІ, а також з метою заохочення журналістів разом співпрацювати та цікаво проводити час не лише у професійні свята.

Саме користувачі Інтернет-ресурсів та соціальних мереж визначать переможця у третій номінації . Перше та друге місце визначить гуру фотомистецтва в Житомирі – Леонід Шевчук та журі, представники організації Центр Суспільних Комунікацій, а також спонсор проведення акції, директор соціально-відповідальної компанії з виготовлення пластикових вікон, дверей, ролетів «Рос» – Олександр Саюк. Компанія «Рос»: “Вигідно відрізняємось від інших!”

До речі, нині журналісти шукають спонсора для розміщення фотографій на біг-бордах міста. Є пропозиції? Телефонуйте: 0960218977 – Ірина.