У житомирську “вісімку” передали “нафаршированих” наркотиками перчику та ковбаски. Фото

27 серпня під час догляду продуктової передачі для ув’язненого П. працівники Житомирської УВП-8 виявили у перці поліетиленовий пакунок з білою порошкоподібною речовиною. 

Про цн Репортреу повідомили в прес-службі управління ДПтС України в Житомирській області.

Мешканець Житомира, який передавав продукти харчування, одразу втік з місця події, покинувши решту речей просто за віконцем кімнати прийому передач. Вилучену підозрілу речовину передано для подальшої експертизи.

Аналогічний випадок трапився 25 серпня, коли під час догляду продуктової передачі для ув’язненого  співробітники установи виконання покарань виявили у ковбасі пакунок з білою кристалічноподібною речовиною. Сорокаоднорічна мешканка  міста Новоград-Волинський, яка передавала передачу, не змогла впевнено пояснити походження підозрілої речовини. Слідчо-оперативна група міліції, що за викликом прибула на місце події, затримала вказану громадянку для проведення першочергових слідчих дій.

Дані факти були зареєстровані у відповідності з чинним законодавством України, по них проводиться службова перевірка, відповідні матеріали направлені до Житомирського МВ УМВС України в області для прийняття рішення.