У Житомирі на розі Київської-Щорса “Джилі” підрізала велосипедиста – він у лікарні. Фото. Відео

Без категорії

У Житомирі на розі Київської-Щорса увечері 31 серпня автомобіль “Джилі”  підрізав велосипедиста.

За свідченням  хлопця, яке він дав знайомим та міліції, він поїхав на “зелений” по Київській, а автівка повертала на Щорса та не пропустила його. Велосипед врізався в бік машини – хлопець впав на асфальт та розбив голову. Його забрала швидка.

Правда, пасажири “Джилі” твердять, що юнак сам в’їхав в автівку. Вони плутаються в свідченнях: хто саме був за рулем. Поводяться агресивно, схоже, випивші. Друзі хлопця кажуть, що батько доньки, яка можливо була за кермом, хотів домовитись з міліціонером ДАІ, який прибув на місце події. Бо той, після розмови, відразу звинуватив хлопця на велосипеді.

Йому на підмогу приїхали колеги.

Журналісту Репортера та іншим людям міліціант відразу відмовився представлятись, хоча потім, не на камеру, таки це зробив. Запевнив, що ні з ким не домовлявся, а просто йому на перший погляд здалося, що винен саме велосипедист.

Наразі там працює слідча група, яка і з’ясує остаточні причини ДТП. 

Проблема водії та велосипедистів давня. Нажаль в Житомирі, як і в Україні, для любителів цього виду транспорту так і не створені відповідні умови. Бажає кращого і поведінка працівників МВС, які продовжують з небажанням пред’являти документи, хоча, згідно закону, забов’язані це робити при виконанні.