Warner Bros. заборонила жарти у фільмах про супергероїв

Всі екранізації коміксів DC повинні бути виключно серйозними і позбавлені жартів. 

Як повідомляє з посиланням на свої джерела видання Hitfix, така нова політика студії Warner Bros.

Найімовірніше, настільки дивне рішення пояснюється тим, що спроби прикрасити свої фільми гумором, як це було у випадку з “Зеленим ліхтарем”, не увінчалися для Warner Bros. успіхом. Однак, у керівництва студії можуть бути і якісь інші, більш екзотичні пояснення.

Нагадаємо, що раніше студія анонсувала дати прем’єр відразу декількох безіменних поки проектів, заснованих на бібліотеці коміксів DC та інших джерелах.

Анонімні поки проекти будуть випущені 5 серпня 2016, 23 червня 2017 року, 17 листопада 2017, 23 березня 2018 року, 27 липня 2018, 5 квітня 2019 року, 14 червня 2019 і 3апреля 2020

При цьому, як пишуть американьскі ЗМІ, примірник коміксів першого номера із серії “Action Comics”, в якому вперше Супермен з’явився, був проданий eBay на інтернет-аукціоні  за рекордну суму в 3,2 мільйона доларів. Ігри онлайн з мультажними персонажами на
http://mult-game.com.ua

Сума, яку намагався виручити власник коміксу за 1938 рік , де вперше згадується Супермен, спочатку становила 2,2 млн дол., однак буквально за два дні після початку торгів вона зросла ще на 1 міл дол. і побила всі рекорди.

Попередній рекорд був встановлений у 2011 році, коли  копія першого номера Action Comics, яке ще існувала, була придбана анонімним покупцем за 2,1 міл. дол. Як пише видання, перед продажем даний екземпляр міг бути вкрадений у відомого американського актора Ніколаса Кейджа.

За даними Wall Street Journal, всього в світі існують 50 копій першого номера коміксів Action Comics, що вийшов у червні 1938 року.