З житомирян вимагають за власний кошт замінювати ліфтові апарати

До 3 вересня 2014 року житомиряни мають придбати у ліфти нові апарати, що працюють з безконтактними картками. Такі оголошення з’явилися сьогодні у ліфтах багатоповерхівок по вул. Домбровського.

Обурені мешканці міста звернулися до Репортера Житомира.

«Шановні мешканці!
Карткові апарати контактні з 2010 р. зняті з виробництва.
Запчастин для їх ремонту нема, тому необхідно встановити новий картковий апарат, який працює з безконтактними картками.
До 03.09.14 р. ліфт буде працювати без карток.
За цей час вам необхідно вирішити питання щодо придбання нового апарату»,
– напряму вимагається у розклеєних оголошеннях.

Мешканці однієї з багатоповерхівок поінформували Репортера Житомира, що не збираються замінювати картковий апарат, адже їх ліфт працює безперебійно і ніхто не звертався до служб щодо поломки апарату. Звідки виникла така термінова необхідність – не розуміють, адже у минулому році їх ліфт був капітально відремонтований, що (як пояснювали працівники) є гарантією його роботи ще як мінімум на 10 років.

Люди обурюються, адже чули розрекламовані новою владою ліфти без карток.

«Якого дива ми маємо замінювати картковий апарат, що може працювати ще років із 10 на новий, якщо нам так активно обіцяла нова влада безкарткові поїздки? Ми вже переконалися, що всі обіцянки – це черговий піар. Чомусь, влада не поспішає піаритися на тарифах за воду та газ, які приймалися без жодного рекламування. Купувати карткомати ми не будемо. А своїми оголошеннями вони лише порушують благоустрій наших під’їздів. Якби побачила, хто розклеює, не змовчала б!», – заявила житомирянка Олена, що обурена прочитаною заявою, до речі ніким не підписаною.