Борислав Розенблат запропонував художнику Дмитру Крабу намалювати ще одну картину на Бердичівській, 9

У п’ятницю 12 вересня 2014 року автор патріотичного орнаменту на стіні житомирської пекарні Дмитро Краб презентував свою роботу.

Художник розказав про те, як з’явилася ідея створити такий малюнок і яким чином вдалося втілити її у життя.

“Проект народився в голові – зробити щось для Житомира, до Дня міста. І ось коли я дізнався, вірніше не дізнався, а згадав, що йому вже 1130, в той час коли приїжджав друг і говорив, що Одесі всього близько 200 років, ми подумали, що це дійсно такий вік непоганий. Це кожному житомирянину такий подарунок. 

Ми звернулися до сім’ї Розенблат, сказали – ось така ідея. Люди, не задали жодного зайвого питання, просто сказали: Діма, все що тобі треба, ми тобі зробимо. Вони підтримали особисто мене. За що я їм дуже вдячний», – розповідає художник Краб.

За його словами, над створенням цього малюнку він працював майже місяць і планував завершити роботу до Дня міста.

Борислав Розенблат побажав талановитому художнику натхнення і запропонував продовжити роботу над малюнком, облагородивши ще й стіну другого поверху будинку: “Тут, напевно, вся історія нашого рідного міста. Я хочу побажати, щоб ти мав більше можливостей робити такі чудові картини, щоб у тебе було натхнення робити свою справу. Окрім того хочу зробити ще одну пропозицію. Над цим прекрасним малюнком є ще частина облупленої стіни, яку я хотів би разом з тобою привести до ладу. Має вийти гарно,”– сказав Борислав Розенблат.