​У неділю в Житомирі продаватимуть футболки та магніти з принтом “Житомир в орнаменті”, гроші передадуть на медикаменти для шпиталю

13 вересня близько 7 тис. грн. зібрали активісти волонтерського центру Борислава Розенблата на медикаменти для шпиталю у перший день благодійного розпродажу футболок та магнітів з патріотичним принтом “Житомир в орнаменті”.

Намет з благодійною продукцією поставили на Великій Бердичівській поряд з будівлею, на фасаді якої зображений оригінальний орнамент Дмитра Краба.

Продавали футболки та магніти Розенблати усією родиною – спілкувалися з людьми і закликали їх усіляко долучатися до допомоги українським військовим:

“Сьогодні у нас відбулася благодійна акція по збору коштів на медикаменти для нашого військового шпиталю. Ми продали більше ніж п’ятдесят футболок і зібрали 6629 гривень. Я дуже вдячна житомирянам, які долучилися до цієї акції і жертвували гроші для поранених вояків. Ми прийшли сюди усією родиною. Дуже було приємно бачити своїх однодумців, які розуміють, що в нас спільна біда і треба допомогати. Усі кошти передамо на потреби поранених житомирян,”– розповідає співзасновниця компанії “Фаворит” Олена Розенблат. 

У неділю об 11-й годині ранку намет з благодійною продукцією розгорнуть на вулиці Михайлівській, де усі охочі зможуть не лише придбати брендовані красивим орнаментом футболки та магніти, але й допомогти пораненим захисникам.

Варто зазначити, що Борислав Розенблат і його родина постійно опікуються 30-ю окремою механізованою бригадою з Новоград-Волинського та 95-ою окремою аеромобільною бригадою з Житомира.

За весь період АТО компанія “Фаворит” надала благодійної допомоги на загальну суму понад один мільйон гривень. На ці гроші купувалися харчі, форма, берці, засоби зв’язку, тепловізори, приціли та інші необхідні військовим речі.

Прес-служба Борислава Розенблата