Тіла 4-х загиблих діставали з салону “Ланоса” разом із відбійником, в який вони “влетіли” на Житомирщині. Фото

13 вересня водій легковика «Ланос», не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та влетів у відбійник. У результаті чого четверо пасажирів загинуло, а один вцілів та потрапив до лікарні.

Про це Репортер повідомили в ДСНС.

Трагедія сталася близько 01:30 у Чуднівському районі, поблизу селища Краснопіль, на 173 км траси Кременець – Біла Церква.

Загинули троє чоловіків – водій – 1995 р.н., пасажири – 1990 і 1989 р.н. та жінка, особа якої на даний момент встановлюється. Ще один пасажир, чоловік 1988 р.н., отримав травми та був госпіталізований до Любарської центральної районної лікарні.

По прибуттю на місце події бійці пожежно-рятувального підрозділу за допомогою спеціального обладнання спочатку дістали частину металевого відбійника, який знаходився у салоні авто, а потім, відкривши заклинені дверцята, дістали тіла чотирьох загиблих.

На даний час на місці дорожньо-транспортної пригоди працює оперативно-слідча група УМВС у Житомирській області та фахівцями встановлюється причина страшної трагедії, яка забрала життя чотирьох людей.