Прокуратура відреагувала на статтю Репортера про незаконний пірс житомирського “мажора”

27 серпня Репортер писав, що недалеко від підвісного мосту у Житомирі місцевий бізнесмен-міліціонер, який вистроїв біля річки чималий будинок по 3-у пров. Чуднівському, тепер вирішив продовжити свої володіння та забудував берег і встановив пірс.

В обласній прокуратурі відповіли, що  прокуратурою м. Житомира у липні 2013 року заявлено позов про визнання протиправним та скасування рішення міськради про надання приватній особі в оренду земельної ділянки площею 0,0103 га, що розміщена за адресою провулок 3-й Чуднівський, а також передачу у власність 0,1000 га землі для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.

“Рішенням Корольовського районного суду м. Житомира від 19.02.2014 позов прокуратури міста задоволено у повному обсязі. Особу зобов’язано обидві ділянки повернути до земель територіальної громади м. Житомира”, – йдеться в повідомленні.

Але на даний час, говорять в прокуратурі,  законність прийнятого рішення першої інстанції переглядається апеляційним судом Житомирської області за скаргою відповідача. Розгляд справи призначено на 24.09.2014.