Регіонал Пехов відхрещується від Януковича. Відео

“За півроку ця влада пересварилася та ідуть на вибори.Треба витратити мільярд – краще би дороги зробили.”

Таку думку висловив народний депутат, колишній член Партії Регіонів Володимир Пехов під час відкриття 29-го серпня дитячого майданчику в Олевську. 

Про це повідомляють місцеві активісти на своїх сторінках у соціальних мережах.

Разом з тим на прохання олевчан полагодити дорогу, яка веде до школи і знаходиться в такому стані, що малечу доводиться носити на руках, народний обранець відповів: «Дороги та школи має будувати держава».

Варто зазначити, що громада Олевська була не в захваті від відкриття майданчика, так як люди впевнені, що є більш нагальні потреби держави та суспільства вцілому. Зокрема, якщо не будувати дорогу, то кошти можна було би спрямувати на допомогу силам АТО.

Проте за словами Пехова, «нова влада не змогла зупинити війну, яка була розпалена як Україною так і Росією». «І два братських народи між собою воюють», – зазначив депутат.

Коментуючи свою причетність до Віктора Януковича, довіреною особою якого на Житомирщині був під час виборів 2010 року, Пехов зазначив, що «Партія Регіонів мала керівника, який обдурив всю партію, всю державу, і втік в Росію з грошима. Він мене як бувшого члена ПР особисто зрадив», – сказав він.