​Віталій Журавський: Моє побиття замовили конкуренти по виборчому округу

Народний депутат Віталій Журавський стверджує, що його побиття під стінами Верховної Ради замовили його конкуренти по 66 виборчому округу в Житомирській області. 

Про це він заявив під час брифінгу в парламенті.

«Мені відомі імена замовників цього інциденту. Це – справа рук одного з моїх опонентів, який балотується до Верховної Ради по 66 виборчому округу в Житомирській області», – зауважив Віталій Журавський.

Депутат повідомив, що не звертався із заявою до правоохоронних органів, а також вибачає своїм кривдникам – виконавцям «брудного замовлення». «Що стосується замовників, то вони будуть покарані тим фактом, що саме я здобуду перемогу у своєму окрузі 26 жовтня», – додав він.

«Мені прикро, що даний інцидент може кинути тінь на людей, які не причетні до цього злочину, а саме активістів Автомайдану, людей, які борються за очищення влади, і до Правого сектору», – заявив Журавський.

«Я маю на окрузі високий рейтинг. За останніми соціологічними опитуваннями – серед тих, хто визначився, за мене готові проголосувати 57,4 відсотки виборців. Я постійно допомагаю простим людям, солдатам, які знаходяться в зоні АТО, пораненим військовослужбовцям. Так само я допомагаю родинам, які внаслідок бойових дій на сході втратили годувальника. Той, хто задумав цю брудну провокацію в день, коли під Верховною Радою зібралися активісти з вимогою ухвалити закон про очищення влади, не врахував, що саме я є одним із авторів цього закону. Тому майдан мене зустріти подібним чином просто не міг», – заявив Віталій Журавський.