Нова лінійка вбудованої техніки

Духові шафи з чудовими можливостями, практичні мікрохвильові печі, які готують з хрусткою скоринкою, індукційні і газові варильні панелі нової лінійки Whirlpool Ambient Colors, сюди можна додати, напр., холодильник Самсунг, порадують вас прекрасними робочими можливостями і стильними квітами. Вибирайте техніку у виконанні «сатиновая бронза», «чорний сапфір», «білий лід» або з високоякісної нержавіючої сталі.

Доповнити комплект вартує продуктивною витяжкою Whirlpool із знімною декоративною панеллю під колір і стиль вашої кухні.

На духових шафах, що входять в лінійку Ambient Colors, варто зупинитися докладніше, вони заслуговують на увагу тих, хто хоче готувати просто і різноманітно, економічно і безпечно.

73-літрові моделі духових шаф відрізняються енергоефективністю, їх клас А на 10% економічніше, ніж у інших схожих плит. Готувати економно допомагає технологія Cook 3, за допомогою якої можна одночасно ставити в духовку до 3 страв. Противни або решітки легко висуваються по телескопічним направляючим. Нагрівається простір духовки дуже швидко.Щоб будь-яка кулінарна задумка виявилася можливою, в духовках Ambient Colors встановлюється 12 програм. 

Звичайний нагрів, гриль, конвекція, а також спеціальні програми для розморожування або підтримки страв теплими, для підйому тіста, еко-режим і настройка для приготування великих порцій дозволять готувати максимально зручно. З новою духовкою ви зможете забути про покупку випічки. У ній за допомогою спеціальних налаштувань відмінно виходять домашні торти, піца і хліб. Всього в пам’яті духової шафи може бути до 30 різних рецептів, що спрощує приготування навіть складних страв.

Управління функціями духовки здійснюється за допомогою  ручок. Зовнішні поверхні техніки мають покриття AFP, що захищає від відбитків. А всередині духовка забезпечена каталітичної очищенням. Для простого і зручного догляду телескопічні напрямні легко знімаються.

Дверцята духових шаф з потрійним склінням практично не нагріваються зовні, роблячи приготування максимально безпечним. Налаштувавши таймер, ви зможете зайнятися іншими справами, не боячись забути про страву в духовці.