​У Радомишлі знищили передвиборчу агітацію Журавського

У місті Радомишль невідомі знищили усю передвиборчу агітацію Віталія Журавського. Про це повідомляє прес-служба політика.

Як повідомили у передвиборчому штабі Віталія Журавського, реклама кандидата на холдерах та бігбордах була розміщена відповідно до договорів, укладених згідно з вимогами чинного законодавства «Про рекламу» та містила усю необхідну інформацію щодо тиражу та дані про компанію, що здійснювала виготовлення рекламних плакатів.

Незаконне зняття такої реклами є прямим порушенням норм виборчого законодавства та спробою перешкодити законній передвиборчій агітації кандидата у депутати.

У штабі Віталія Журавського підозрюють, що до знищення агітаційної продукції причетні представники влади. «Віталій Журавський є однозначним фаворитом виборчих перегонів, а кандидати від влади пасуть задніх. Тому можна припустити, що в Радомишлі мав місце факт застосування жорсткого адмінресурсу з боку влади. Це не лише викликає обурення, але й позбавляє надії на чесне проведення виборів у цьому місті», – зауважили у штабі кандидата.