У Житомирі 32-річна рецидивістка крала речі з дитячих колясок

Оперативники карного розшуку помітили в одному з велелюдних торгівельних центрів Житомира підозрілу жінку. Молодиця, сторожко озираючись, підійшла до дитячого візочка, вихопила звідти сумку і швидко пішла геть.

Про це Репортеру повідомили в УМВС.

Справжня власниця речей дізналася про пропажу тільки тоді, коли правоохоронці запитали, чи це  не її сумка в руках іншої жінки. Вона ніяк не могла второпати, як зловмисниця практично на її очах поцупила речі.

Переглядаючи запис з камер відеоспостереження торгівельного закладу, працівники міліції знайшли докази причетності жінки до ще однієї спроби крадіжки. Щоправда, цього разу власниця майна, вчасно помітивши зловмисницю, здійняла крик та відібрала власні речі.

Затриманою виявилася 32-річна житомирянка, яка кілька місяців тому звільнилася з місць позбавлення волі, де перебувала за вчинення аналогічних злочинів, – повідомив начальник Житомирського МВ УМВС Володимир Остапчук. – Вона пояснює свій вчинок тим, що «більше нічого не вміє робити». Жінка «спеціалізується» на кишенькових крадіжках у громадському транспорті та натовпі, а тому легко знаходила здобич у багатолюдному торгівельному центрі.”

Нині триває розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Жінці знову загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.