Захист працюючих людей і підприємств. Роман Ткачук

Під час зустрічей із виборцями 8-9 жовтня кандидат у народні депутати Роман Ткачук розповів, як він захищав Житомирський лікеро-горілчаний завод від рейдерської атаки.

«Я працюю заступником генерального директора з безпеки та режиму. Цього року на наше підприємство була здійснена рейдерська атака. Представники давно відомої партії хотіли захопити завод, щоб довести до банкрутства і приватизувати. Я допоміг залишити підприємство в державній власності. 512 наших працівників залишилися при роботі», – зазначив Роман Ткачук.

Під час спілкування працівники Житомирського міського протитуберкульозного диспансеру та поліклініки сімейного лікаря розповіли про власні негаразди. 

Житомирський міський протитуберкульозний диспансер вкрай потребує ремонту дитячого стаціонару, а працівники не отримують відшкодування за шкідливість праці. Багато питань медичні працівники задавали про заробітну плату.

У своїй передвиборчій програмі Роман Ткачук пообіцяв подбати про підвищення теперішньої мінімальної заробітної плати з 7,1 до 25 гривень за годину. Людина, яка працює не повинна жити в злиднях, в неї повинно бути все необхідне.

«Зараз заробітна плата в Україні в 40 разів менша, ніж у Європі. 25 гривень за годину – таку мінімальну заробітну плату повинна гарантувати держава кожному працюючому», – переконаний кандидат.

Під час зустрічі із працівниками ЖБК «Космос» 9 жовтня говорили про проблеми житлово-комунальної сфери. Житомиряни втомилися від корупції, брехні, рейдерства.

«Ми хочемо бачити людину з народу, яка знає проблеми трудових колективів, простих працівників. В Україні треба змінити систему олігархів, які наживаються на простих громадянах», – зазначили виборці під час зустрічі.

Роман Ткачук зазначив, що балотується до Верховної ради не через власні політичні амбіції, а насамперед щоб змінити закони і систему, в якій українці живуть вже багато років.

«Я прагну зробити щось для людей, для нас з вами. Бо я на власному досвіді побачив, що таке беззаконня і безправ’я простих людей. В мене немає батьків-олігархів. Я досі не брав жодної участі в політиці. В мене сім’я – дружина і троє дітей. Як і всі ви, я не хочу, щоб мої діти жили в країні, якою правлять корупція, хабарництво і брехня» – сказав кандидат.

Минулого року Роман Ткачук вступив до Ліберальної партії України, бо йому близькі цінності та ідеї партії – захист працюючих людей та підприємств, створення нових робочих місць, розвиток економіки шляхом підтримки підприємництва, реформування податкової системи, децентралізація влади.

«Майдан змінив нашу свідомість. Ми вже не можемо жити з рейдерством, корупцією, порушенням прав. Сьогодні нам треба ще багато зробити. Я не можу більше стояти в стороні від того, що відбувається в Україні, тому прийняв рішення балотуватися до Верховної ради по одномандатному виборчому округу №62 міста Житомир», – зауважив кандидат.

Прес-служба кандидата