Футбольні новини

Півзахисник “Мальорки” Марко Асенсио тепер належить “Реалу”. 

Як повідомляє Marca, “вершкові” домовилися з острів’янами про трансфер 18-річного хавбека.

При цьому наголошується, що поточний сезон Асенсіо в будь-якому випадку проведе під керівництвом Валерія Карпіна. Якщо “Мальорка” зуміє домогтися підвищення в класі, то і в наступному футбольному році хавбек гратиме за остров’ян. Якщо ж команда вітчизняного фахівця залишиться в Сегунді, то Асенсіо буде відданий в оренду в один з клубів елітного дивізіону.

Сума трансферу не повідомляється.

а от “Інтер” стежить за воротарем мадридського “Атлетико”.

Мігель Мойя, за даними Tuttosport, розглядається керівництвом міланського клубу в якості заміни Саміра Хандановича.

“Інтер” хоче продовжити контракт зі словенцем. Однак у самого Хандановича є інші пропозиції, так що поки він не підписує нову угоду. Якщо словенець віддасть перевагу покинути “Інтер”, то міланцям доведеться шукати йому заміну.

Варто відзначити, що Мойя лише минулого літа перейшов в “Атлетіко” і поки виграє конкуренцію у Хмари за роль першого номера “матрацників”.

При цьому латераль “Барселони” і збірної Бразилії Дані Алвес готовий покинути “Камп Ноу” вже в січні. Його контракт з іспанським грандом розрахований до літа наступного року, і за даними El Mundo Deportivo, Алвеса поінформували в клубі, що договір з ним не буде продовжений.

Сам футболіст бажає змінити команду якомога швидше, при цьому пріоритет відданий закордонним колективам. Інтерес до Алвесу проявляють “Манчестер Юнайтед”, “Ліверпуль”, “Арсенал” і “Ювентус”.


Footballstyle пропонує футбольну термобілизну Nike. Заходьте на сайт, підбирайте. Всі товари відмінної якості.