​Чому дами вибирають кавалерів на авто

За всіма статистикам світу, до п’ятірки чоловічих чеснот входять розум, доброта, почуття гумору, здоров’я, діловитість. 

Багатство не входить! Однак, як показують знову ж дані статистики, розслаблятися сильній статі рано. Соцопитування нещадно проливають світло на істину: жінки люблять чоловіків на машинах. Ми вирішили розібратися в подробицях цього потягу.

Місце прикрашає людину

Це нам, жінкам, для підняття шансів на шлюбному ринку доводиться виснажувати себе дієтами або лягати під ніж пластичного хірурга. Чоловікам, щоб радикально покращати, досить купити авто. Дехто вибирає сайти знайомства – такі як Mamba.

Англійські вчені Майкл Данн і Роберт Сирл взяли 240 осіб обох статей у віці від 21 до 40 років і показали їм фотографії чоловіків і жінок, що сидять за кермом двох автомобілів – статусного «Бентлі» і скромного «Форда». Випробовуваних попросили оцінити красу людей на фото. Більшість учасниць опитування визнали мужика за кермом «Бентлі» більш привабливим, ніж водія «Форда». Чоловіча група оцінювала жінок більш незалежно: на марку авто вони взагалі уваги не звернули.

Психолог Ірина Гуренкова не бачить нічого дивного в тому, що жінка зустрічає чоловіка по машинці – проводжає-то все одно по розуму!

– Потяг до чоловіка за кермом у жінок йде з глибини століть, коли князь (людина на коні) мав більше шансів у прекрасної статі, ніж пішохідний простолюдин хоча б тому, що відмов не приймав. Сильному чоловікові опір даремний. Еволюція привела до того, що сучасні дами і не чинять опір – уже на рівні підсвідомості.

Хороша новина – продавати нирку, щоб купити «Бентлі», зовсім не потрібно! Сайт Harris Poll опитав 2000 респондентів на тему «Як впливає автомобіль на чоловічий імідж?» Виявляється, відверте багатство швидше відлякує дам. Більшість жінок вважають чоловіків на дорогих спортивних авто типу «Феррарі» закомплексованими снобами, з якими гнізда не сплетеш. Для флірту такий, може, й згодиться, але для відносин ні. Усього десять відсотків жінок сказали, що не проти зустрічатися з піжоном на «Ягуарі».

Ідеальний кандидат в чоловіки повинен їздити на великій машині середнього класу: значить, у нього стабільне фінансове становище і є бажання завести сім’ю (одному у великій машині-то нудно).

Машина – чоловіче альтер его, яке відображає характер людини, її ставлення до життя, амбітність, охайність, дбайливість і безліч інших нюансів, які найчастіше непомітні при поверхневому знайомстві. По тому, як чоловік поводиться з автомобілем і в якій манері управляє ним, можна визначити, яким він буде в ліжку – м’яким або зухвалим, уважним або грубим. Зверніть увагу, щоб справити враження на даму серця, лихачить не варто. Більше 80% дам вибирають для відносин акуратних водіїв. Порушувати ПДР – несексуально.