Росіяни скорочують будівництво нерухомості в проекті «Великий Сіті» на 1 млн. кв. м

Потенціал розвитку «Великого Сіті» в Москві, територія якого входить в концепцію розвитку Москви-ріки, становить близько 5 млн кв. м нерухомості, що на мільйон менше, ніж планувалося.

Про це повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на заяву заступника мера Москви з питань містобудівної політики і будівництва Марата Хуснулліна.

«Він (потенціал) спочатку був розглянутий у попередньому плані і становив близько 6 млн кв. м нерухомості, але з урахуванням транспортної доступності ми переглядаємо потенціал всієї цієї території», – сказав Хуснуллін.


Всем кто задумал ремонт или большое строительство понадобится перфоратор. Качественная строительная продукции представлена на странице интернет-магазина TRUDOVIK.


Він пояснив, що для території «Великого Сіті» влада готує новий проект планування, який складається з кількох частин. Так, за його словами, влада вже прийняли рішення по прилеглій до залізниці території, а також по території мелькомбінат, де буде збудовано новий комплекс.

Він також додав, що влада будуює транспортно-пересадочний вузол Шелепіха, прилеглий до залізниці, територія поруч з нею також буде забудована офісно-діловими будівлями.

Раніше «Газета.Ru» розповідала про концепцію забудови Москви-ріки. Переможцем міжнародного конкурсу на концепцію містобудівного розвитку території у Москви-ріки став консорціум на чолі з російським архітектурним бюро «Проект Меганом». Програма ляже в основу розвитку Москви-ріки, яка буде представлена в квітні 2015 року, а реалізована повністю до 2035 року.