​Тетяна Піскарьова запрошує житомирян на “Пісню Солов’їну”

14 грудня, о 19:00, у житомирському облмуздрамтеатрі ім. І.Кочерги відбудеться сольний концерт співачки, заслуженої артистки України, Тетяни Піскарьової.

Співачка підготувала для житомирян програму своїх найкращих хітів. 

“Солов’їна”, “Перепілочка”, “Музика рідного дому”, “Сонце”, “Але ж я тебе любила”, “Обручальных колец золото”, “Если бы не ты”, “Мой мужчина”, “Платок”… – всі ці пісні обов’язково звучатимуть на першому сольнику Тетяни Піскарьової в Житомирі.

В рамках концерту “Пісня Солов’їна” відбудеться прем’єра улюблених житомирянами та всіма українцями пісень з циклу “Музичні листи на війну”, які присвячені українським Героям: “Мамина молитва”, “Мій тато – герой!”, “Расскажу тебе о любви”, “Обними меня”, “Хоробре серце”, “Живому” та “Вставай, о земленько моя”.

«Немає нічого страшнішого за війну, а дорожче миру – тільки життя. Життя наших синів, чоловіків, братів, татів, – говорить Тетяна. – Моя душа розривалася на частини, як і душі всіх жінок, які допомагали і допомагають чоловікам у ці страшні дні. На жаль, як тільки російські війська вторглися в Україну, я не змогла підтримати наших бійців. Мій обов’язок матері, яка дала життя маленькій людині, залишав мене вдома, тому я вирішила писати. Писати музичні листи! Так народився цикл пісень «Музичні листи на війну», які я присвячую кожному українському героєві!».

Тетяна Піскарьова сподівається, що її пісні подарують глядачам мир і щастя. 
14 грудня (неділя) о 19:00 за адресою: м. Житомир, майдан Соборний, 6. Ціна квитків – 50-100 грн.