В Озерному показали боєкомплект української армії (фото)

Президент України Петро Порошенко 5-го січня 2015-го року на летовищі аеродрому Озерне, що під Житомиром, оглянув 150 одиниць нової, відновленої та модернізованої вітчизняними підприємствами ОПК військової техніки.

У рамках приїзду Президента відбулася урочиста церемонія передачі цієї техніки особовому складу Збройних Сил.

Відновлення та ремонт здійснені силами Житомирського танкового ремонтного заводу, Харківського, Шепетівського, Запорізького та Львівського ремонтних заводів, а також ремонтними підрозділами ЗСУ.

Під час виступу Президент України Петро Порошенко наголосив на тому, що перемир’я використано з метою відновлення боєздатності українського війська через доукомплектацію бойових підрозділів та військових частин оновленою технікою. Перемир’я, зі слів Президента, допомогло зберегти сотні життів українських військових та мирних жителів, які проживають на окупованих та прифронтових територіях.

Вирішення ж конфлікту Президент бачить, передусім, дипломатичним шляхом, який дає можливість досягти звільнення України від загарбника максимально безкровним методом, адже навколо допомоги Україні об’єднався світ і це є заслуга дипломатичних зусиль української влади.

Президент наголошує, що Україна визнає єдиний варіант завершення конфлікту з Росією – ним є звільнення суверенних територій України, зафіксованих міжнародним правом.

“Ми переможемо, адже за нами правда”, –  сказав Президент.