Головні помилки при облаштуванні настінної галереї

Сімейні і художні фотографії, малюнки і картини різних жанрів і розмірів – все це, безсумнівно, прикрашає стіни кімнати. 

Однак справа не тільки в тому, чим ви декоруєте кімнату, але і в тому, як ви це робите.

Ми зібрали для вас найпоширеніші і прикрі помилки при облаштуванні настінної галереї та розповіли, як їх уникнути.

Розвішуючи картини, обов’язково варіюйте їх розміри. Наявність двох-трьох великих полотен необхідно для залучення уваги – саме вони мають стати центром вашої експозиції. Розташовувати ці «фокусні центри» варто ближче до середини галереї.

Перш ніж розвішувати картини і фотографії, гарненько продумайте їх розташування. Це заощадить вам масу часу і сил. Накидайте на аркуші бажане розташування або ж розкладіть зображення прямо на підлозі, щоб уявити, як композиція буде виглядати на стіні. Починайте розважування з найбільших картин, а потім вже групуйте навколо них всі інші.

Для створення відчуття цілісності варто продумати, які рами ви збираєтеся задіяти, визначитися з їх кольором і стилем. Можна використовувати одноколірні рамки або ж змішати кілька нейтральних кольорів, при цьому створивши еклектичний мікс з різних стилів. 

Якщо ж ви віддаєте перевагу рамі всіх кольорів веселки, тоді дотримуйтеся мінімалізму щодо форми. І пам’ятайте, що рами повинні доповнювати, а не затьмарювати картини, перетягуючи всю увагу на себе.


Компания Потолков предлагает расчет стоимости натяжных потолков. Чтобы узнать стоимость потолков в Белгороде, обращайтесь к специалистам компании и Вам обязательно помогут.