Підприємства харчової промисловості Житомирської області у 2014 році реалізовалу продукції на суму 5 млрд грн.
Такі дані надають в департаменті агропромислового розвитку.
Індекс продукції склав 111,2 % до попереднього року.
Загалом вироблено м’яса великої рогатої худоби свіжого і охолодженого 4,0 тис.тонн (111,4% до 2013 року), виробів ковбасних –15,9 тис.тонн (149,8%), оселедців солоних – 0,9 тис.тонн (115,6%), молока обробленого рідкого – 202,6 тис.тонн (136,3%), молока та вершків сухих – 10,0 тис.тонн (132,1%).
Також масла вершкового – 7,8 тис.тонн (121,4%), сирів твердих і плавлених –8,7 тис.тонн (119,2%), спредів та сумішей жирових – 10,2 тис.тонн (130,3%), борошна – 19,5 тис.тонн (128,4%), напоїв безалкогольних –1,8 млн.декалітрів (139,2%).