Новопризначений головний лікар Житомирської обласної лікарні за толерантність і жорсткий прагматизм

Новопризначений головний лікар Житомирської обласної лікарні Богдан Леськів анонсував зміни у структурі та в підходах до роботи у лікарні.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

«Управління персоналом – складна наука. Серед її принципів у відносинах між керівником і підлеглим для себе я виокремив такі як толерантність і жорсткий прагматизм. Тому що одна справа, коли технічний працівник запізнюється на роботу, і зовсім інша, коли дія або бездіяльність лікаря викликає непоправні наслідки», – сказав Леськів.

Натомість голова обласної ради Віталій Француз каже, що, на жаль, доводиться чути від людей про невідповідне ставлення лікарів до пацієнтів, про конфлікт інтересів між державною та приватною медициною, про дисципліну у колективах. Перед новим керівником і перед усім чисельним колективом, кількість якого аж 1700 осіб, стоїть завдання перебороти це.

Директор департаменту охорони здоров’я ОДА Олександр Торбас закликав працівників лікарні ставитися з розумінням до пацієнтів, намагатися уникати суперечок в умовах доволі емоційного сьогодення, не порушувати професійну етику.

obllik4

Довідкова інформація

Відповідно до рішення обласної ради, прийнятого 19 березня на 30 сесії, на посаду головного лікаря обласної лікарні з укладенням контракту строком на 5 років призначено Богдана Леськіва.

Богдан Богданович Леськів закінчив Івано-Франківський державний медичний інститут (спеціальність «Лікувальна справа», спеціалізація – хірург), Українську Академію державного управління при Президентові України, аспірантуру Київського національного медичного університету ім. О. О. Богомольця. Має ступінь кандидата медичних наук та почесне звання «Заслужений лікар України».