Будівництво: що вигідніше?

Якщо людина не хоче кілька років чекати завершення будівництва житлового комплексу, а хоче відразу після покупки квартири приступити до обробки і ремонту, то його вибір – готове житло. Але це не означає, що всі ризики вже позаду.

«Найголовніше, при покупці готового житла покупець повинен перевірити наявність у забудовника свідоцтва про право власності на квартиру, – говрять забудовники – В обох випадках, як при купівлі житла на етапі будівництва, так і при покупці готової квартири, при первинному огляді її потрібно перевірити. Подивитися, щоб її стан відповідало тим умовам, які були узгоджені в договорі. В іншому випадку, покупець має право вимагати безоплатного усунення будь-яких невідповідностей».


Интернет-магазин строительных материалов “Сучасний дім” предлагает стройматериалы в Житомире. Хороший выбор. отличное качество. заходите, выбирайте!


Що вигідніше

«Ціни на різних стадіях будівництва можуть відрізнятися досить серйозно. Наприклад,  об’єкт в центрі міста  уже готовий наполовину. Цілком комплекс буде побудований в наступному році. Тому є вибір – купити квартиру в споруджуваних корпусах або готову в уже заселених будинках,  – продовжують представники будівельних компаній – При цьому потрібно розуміти, що з приходом інших забудовників зі своїми проектами в цей район продовжить свій розвиток вся супутня інфраструктура. І як наслідок – через пару років ціна на квартири в житловому комплексі стане ще вище».

Дати однозначну відповідь на питання: «Що вигідніше?» – Не представляється можливим: від занадто великої кількості факторів залежить вирішення кожного конкретного покупця.

Головне, щоб звести ризики до мінімуму – це спиратися на репутацію забудовника. Не дарма кажуть, що унція репутації варто фунта роботи.