Чохол Moscase перетворить iPhone в модульний смартфон

Компанія MSC Accessories представила оригінальний проект, мета якого – перетворити iPhone в модульний смартфон. 

Схожу концепцію просуває компанія Google в рамках проекту Ara. Розроблений стартапом з Майамі чохол Moscase складається з двох частин: основної, яка кріпиться на iPhone, і змінних модулів, що мають різне призначення і функції.

Сам захисний «бампер» Moscase спочатку укомплектований набором сенсорів для вимірювання температури тіла, частоти серцевих скорочень, вмісту кисню в крові, рівня стресу та ін. Аксесуар підключається до iPhone через Lightning-роз’єм. Зібрані дані передаються в додаток, де аналізуються і відображаються в зручному вигляді.

Додаткові модулі кріпляться з заднього боку корпусу. Розробники анонсували п’ять додаткових блоків. За бажанням користувача до Moscase можна підключити модуль Breathalyzer для вимірювання концентрації алкоголю в крові користувача, Collector – сонячну панель для підзарядки акумулятора, Booster – додаткову батарею, поєднану з флеш-накопичувачем, Rocker – додаткові динаміки для поліпшення якості звучання пристрою і Reader – екран на основі e-ink для реалізації функціональності рідера.

Випускати Moscase планується в різних варіантах колірного оформлення. Аксесуар спочатку буде доступний тільки для iPhone 6 і iPhone 6 Plus.


Чехлы для iPhone реализует уже интернет-магазин “Lucky Buyer”. Тут Вы сможете подобрать и купить оригинальный Apple iPhone 3G, 3GS, 4, 4S 5 и оригинальный Apple iPad.