На Житомирщині затримали 20-літнього молодика з 200 пакунками наркотиків

Працівники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Коростенського МВ УМВС зупинили підозрілого молодика поблизу місцевого ринку, повідомляють в УМВС.

Правоохоронці вилучили у нього пакет, в якому знаходилось 203 розфасованих пакуночки з рослинною масою, паперовий згорток та скляна банка з насінням.

“20-річний житель Народицького району одразу зізнався, що приїхав до нашого міста з метою продажу наркотичних засобів, – повідомив начальникКоростенського МВ УМВС Ігор Жміда. – Він розповів, що влітку самостійно вирощував рослини конопель та готував для продажу. Також встановлено, що парубок раніше вже був засуджений за збут наркотиків.”

Усе вилучене направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, фахівці якого й вкажуть, що саме знаходиться у пакунках.

Розслідування проводиться за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.