​На футбольному олімпі Житомирської області засвітилася зірка футбольної команди «Зоря» села Врублівка

На футбольному олімпі Житомирської області засвітилася зірка футбольної команди «Зоря» села Врублівка.

Футбол, як вид спорту, врублівчани шанували давно і мали свою команду ще за радянських часів. У 2007 року за ініціативи футболістів було зібрано оновлений склад команди «Зоря».

Президентом команди став сільський голова села Врублівка Кадлубовський А.А. Він зумів знайти небайдужих людей, які виступили у ролі спонсорів.За сприяння ПП «Віват 09», його деректора Ходака І.Є. була придбана форма для команди. Крім того, ПП «Віват 09» і СТОВ «Зоря» на чолі з Гижею.А.М. виступають спонсорами команди у всіх матчах.

Коли було прийняте рішення збудувати власний сучасний стадіон, відгукнулись інші небайдужі люди: керівництво СТОВ ім.Б.Хмельницького,СТОВ «Печанівські лани», ТОВ «Єлисейські поля», ТОВ «Щедре Полісся».

Команда неодноразово була призером,володарем кубка Романівського району. У 2014 році команда «Зоря» стала чемпіоном Романівського району, виборовши перше місце серед дев’яти команд.

В цьому році команда «Зоря» вирішила спробувати досягти нових висот і взяти участь в Кубку Житомирської області пам’яті Героїв Небесної Сотні.