Штори плісе. Поради

Карнизи виготовлені з алюмінію, а всі комплектуючі з високоякісного пластику стійкого до ультрафіолетового випромінювання, температурних перепадів і подряпин. Тканина оброблена спеціальним складом, який запобігає її розтягнення і деформацію в процесі експлуатації в несприятливих умовах.

Хочу представити Вам  проект оформлення приміщення з басейном, в якому є вікна різного типу. Тут можна побачити прямокутні вікна, як глухі, так і вікна поворотно-відкидного типу і всі вони різних розмірів. Крім прямокутних, тут є і вікна складної форми. Тому  використовуються тут штори-плісе різних типів, давайте розглянемо кожен з них.

Для невеликих кватирок беремо плісе з кріпленням натяжної типу призначене для вікон з нахилом від 0-15 градусів. Ця конструкція кріпиться на верхній і нижній штапик за допомогою спеціальних кронштейнів. Тканина збирається як зверху, так і знизу за допомогою ручок на двох рухливих карнизах.

Для великих прямокутних вікон використовуємо такий же натяжний тип кріплення, але враховуючи досить великий їх розмір, кріпимо дану конструкцію штор-плісе на два нерухомих карниза вгорі і внизу, щоб перерозподілити навантаження по всій ширині рами вікна. Між двома нерухомими карнизами даної системи знаходяться два рухливих карниза з ручками, ними можна здійснювати переміщення тканинного полотна в потрібне положення.

Для штор-плісе, розмір яких по ширині менше 80см передбачена одна ручка посередині рухомого карниза, а для вікон розміру більшого, ніж 80 см., в даному проекті і такі є, по дві ручки на кожному рухомому карнизі, для полегшення підйому і опускання плісе.

На складних вікнах натяжна прямокутна частина управляється ручкою розташованої на одному рухомому карнизі. Внизу нерухомий карниз. Верхній трикутник вікна залишається статичним.

Всі штори плісе закріплені в даному проекті однаковим способом – безпосередньо на раму вікна. Для плісе була використана креш-тканина зі світо і тепло відбиваючим ефектом високої четвертої категорії, що дозволить істотно економити на охолодженні приміщення влітку і на опаленні взимку.


А проще всего воспльзоваться услугами компании Nikoss и заказать у них жалюзи. Оптом и розницу, на любой вкус. Все просто – обращайтесь!