Твик anyBadge дозволяє персоналізувати бейджи на іконах в iOS 7

Розробляючи систему повідомлень для iOS, Apple зробила її ключовою особливістю так звані бейджи – невеликі ярлики на значках, що оповіщають про кількість надійшовших оповіщень. 

Як правило, бейджи використовуються для того, щоб повідомити користувача про прихід нових листів, зокрема доступних оновлень в App Store і т.д. Користувачі iPhone, iPod touch і iPad з джейлбрейком можуть кастомізувати багато аспектів операційної системи iOS 7, включаючи і цей.

Новий твік anyBadge дозволяє включати на іконах додатків будь-який довільний текст. Це можуть бути літери, в тому числі кирилиця, символи, смайлики та інші.

Після установки і респрінга утиліта автоматично включає режим редагування. Торкання значків на домашньому екрані буде викликати вікно для введення символів з підказкою по використанню: «Введіть будь-який текст або смайлик, щоб змінити бейджик додатки».

anyBadge досить проста програма і, звичайно, не претендує на звання самого необхідного Твіка для iPhone. Хоча прекрасно демонструє можливості джейлбрейка.

Щоб використовувати anyBadge, знадобиться зламаний iPhone або iPad. Зробити джейлбрейк iOS 7 можна за допомогою утиліти Evasi0n 7.