ДАБІ зареєструвала одну декларацію на будівництво оборонних споруд на Житомирщині

Станом на 13 травня  територіальний орган Державної архітектурно-будівельної інспекції України у Житомирській області зареєстрував одну  декларацію на початок будівництва інженерних фортифікаційних споруд з метою зміцнення обороноздатності держави.

Про це повідомляють в прес-службі відомства.

Загалом ДАБІ по України зареєструвала 160 декларацій

При цьому 107 декларацій стосуються будівництва фортифікацій у Донецькій області, 34 – у Луганській, 13 – у Полтавській, по одній у Дніпропетровській, Львівській, Рівненській, Запорізькій, Миколаївській.

Дана робота здійснена відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №107 «Деякі питання забезпечення у 2015 році будівництва інженерних споруд з метою зміцнення обороноздатності держави».

Держархбудінспекція України продовжує оперативну реєстрацію дозвільної документації на будівництво оборонних споруд, що є невідкладним завданням держави.

Як писав Репортер, будівельний десант з Житомирщини завершує перший етап опорних пунктів в найгарячішій точці Луганщини.

На Житомирщині від 10 квітня розпорядником коштів з будівництва інженерних оборонних пунктів визначено департамент містобудування, архітектури та будівництва Житомирської облдержадміністрації.