Небайдужі до долі Миколи Роя взяли участь в благодійному концерті

У Житомирі небайдужі до долі родини журналіста Миколи Роя й до порятунку його життя після інфаркту провели благодійний концерт.

Під час концерту співали Заслужена артистка України Ангелія, співачка Лєна Дарк та інші. Кожен із них зичив присутнім миру, взаєморозуміння, цінувати кожну мить і бути поруч із коханими.

Житомиряни, які прийшли на концерт, придбали квиток вартістю 20 грн., а під час заходу мали змогу пожертвувати кошти в благодійну скриньку.

«Щоб серце стукало сильніше…», – слова, які озвучили зі сцени під час благодійної акції, справедливо можна назвати гаслом концерту.

В кінці заходу, за словами його організаторів, ГО «Дитяча громадська організація „ВСЕ РОБИМО САМІ» та її керівника Богдана Купчинського, загалом небайдужі житомиряни зібрали 3 тис. 570 грн. Зібрані кошти одразу завезли хворому. Рідні журналіста вдячні тим, хто вже підтримав їх у скрутний час.

Через десять днів на Миколу Роя чекає дороговартісна операція та реабілітація, загальна вартість яких складає понад 50 тис. грн.

Для тих, хто має бажання і можливість підтримати журналіста та його рідних у боротьбі за життя, кошти на операцію можна перерахувати на рахунок ПриватБанк – 5168 7423 3133 1250, одержувач – Рой Микола Федорович.

Кожна допомога важлива.

Рой Микола Федорович народився 15 листопада 1952 року.

Закінчив Львівський університет (факультет журналістики). З 1975 року працює в журналістиці.

Працював у газеті «ЭХО», а з 1993 року – головним редактором газети «Ваші Інтереси», випуск якої через проблеми зі здоров’ям і непростою економічною ситуацією в Україні, довелося припинити.