The MisKoR в Ірландському пабі зіграє хіти AC/DC, Deep Purple, Rainbow, Eagles, Accept, Ozzy Ozbourne

Cьогодні, 29 травня 2015 року в Ірландському Пабі відбудеться концерт Живої рок-музики. Початок о 18-30.

У виконанні гурту The Miskor на Вас чекають Хіти Світового року: AC/DC, Deep Purple, Rainbow, Eagles, Accept, Ozzy Ozbourne, та інші,  а також представлення кількох пісень із власного альбому групи.

29.05.2015 группа святкує вихід дебютного сінглу цього року “Created by the way”, котрий вийшов на початку травня і стане головним сінглом альбому. Сінгл прозвучить під час концерту.

Ціна на квитки чисто символічна, щоб “відбити” апаратуру, ну і щоб музиканти могли щось трошки отримати за виступ – як то кажуть “дрібничка, але приємно – 25 гривень.

Якщо приходите з друзями, то ціна квитків для компанії від 3-х чоловік (три і більше) – 20 грн. для кожного “учасника” компанії. 

Для замовлення квитків телефонуйте: 0638691595, 0953188762.

На концерті також прозвучить пісня на яку на ютубі в 2014 році було випущено кліп, з нарізкою на події Української Революції 2013 – 2014 рр.- кліп на пісню ” Назавжди “.

” Ми The MisKoR – Український Рок гурт, і назавжди їм залишимось . І Ми патріоти сво’ї Батьківщини, які прагнуть миру, і кращого життя … “ – каже лідер гурту The MisKoR – М.О.

Унікальність даного гурту, що хоч виконавці і молоді, але вже грають на рівні досвідченого гурту з солідним концертним стажем.

Майже всі учасники гурту займаються музикою вже довгий час, а також наполегливо працють над власним стилем і професійною манерою виконання (професійним виконанням) муз композицій, а також ретельною шліфовкою каверів,
Для вашого задоволення.

Приходьте насолодитися чудовою музикою та приємно провести час в компанії друзів або спільною великою родиною Айріш пабу.