Практичні поради для маленьких квартир

Сьогодні житель мегаполісу витрачає 8 годин на день на роботу, 8 годин – на сон і 8 – на особисте життя та відпочинок. 

Примітно, що ті самі останні 8:00 неусвідомлено йдуть на вирішення побутових проблем і дорогу до роботи і назад, залишаючи для відпочинку лише деякий час. При такому ритмі життя навіть маленька квартира повинна бути не просто місцем для ночівлі, а комфортабельним простором для відпочинку від міської суєти.

Аналогічно підлоговому покриттію, у відношенні стін діє правило світлих і холодних відтінків для розширення простору. Виберіть єдиний колір для суміжних кімнат. Спокійний підлогу зі світлими стінами зроблять квартиру світліше і просторіше. Важливо зробити на стінах акцент – прикраси у вигляді фотоколлажа або шпалери з невигадливим принтом відмінно вам підійдуть.


Ярмарка Декора прекрасно подходит для тех, кто хочет со вкусом обустроить свои стены. Например, для этого есть прекрасные кашпо. Что бы выбрать нужное стоит перейти сюда – yarmarka-dekora.com.


Висота стелі має величезний вплив на загальний візуальний ефект. Низька стеля робить кімнату менше, тому ми рекомендуємо робити стелю світліше стін, хоча б на один на тон. Це рішення допоможе вам «підняти» стелю і зробити простір більш просторим, хоча б візуально

Існує думка, що ефективно вирішивши питання з покриттям підлоги можна візуально збільшити кімнату. Дійсно, є деякі канони, які можуть сприяти цьому. Так, наприклад, більш світлі і холодні відтінки статі візуально збільшують простір; замість ламінату ефектніше виглядатиме дошка різної довжини; а якщо на кухні використовувати глянсову плитку, на ній буде відображатися світло, завдяки чому приміщення наповниться повітрям і зробиться більш легким.

Аналогічно підлогових покриттів, у відношенні стін діє правило світлих і холодних відтінків для розширення простору. Виберіть єдиний колір для суміжних кімнат. Спокійний підлогу зі світлими стінами зроблять квартиру світліше і просторіше. Важливо зробити на стінах акцент – прикраси у вигляді фотоколлажа або шпалери з невигадливим принтом відмінно вам підійдуть.