У Житомирі діти «Сонячного дому» випустили голубів миру

У рамках відзначення Міжнародного дня захисту миру в центрі соціально-психологічної реабілітації дітей «Сонячний дім» відбувся концерт. Вихованці закладу продемонстрували свої таланти, а після – випустили в небо голубів миру.

Цього дня до закладу завітав заступник голови Житомирської обласної ради Руслан Годований, який уже протягом трьох років опікується цим закладом. За його словами, сьогодні діти потребують особливої уваги дорослих, саме тому серед своїх основних обов’язків намагається знаходити час для відвідин спеціалізованих дитячих закладів.


«Правду говорять, що діти – то наше майбутнє. Якими ми їх виховаємо, такими вони і будуть, – каже Руслан Годований. – Сьогодні запускали голубів миру. Всі хочуть миру, вони хочуть нормальних сімей, вони хочуть любові, ласки. Звичайно, що матеріальне забезпечення не на останньому місці, але в першу чергу діти хочуть гарних відносин, любові батьків, любові до себе та класну країну. Тому це викликає у дітей бажання стати кращими, стати гідними громадянами цієї країни, і бажання того, щоб ми всі жили в мирі і щоб нове покоління досягло більшого, ніж ми сьогодні».

Після закінчення концерту вихованці «Сонячного дому», а з ними і їх постійний гість, випустили в небо голубів миру, таким чином продемонструвавши своє бажання жити в мирній країні.


Прес-служба обласної ради