​Ford не боїться конкуренції з боку Apple

Компанія Apple продовжує роботу по сколачіванію грунтовної команди, завданням якої стане будівництво першого в історії IT-гіганта автомобіля. Незважаючи на те, що автомобіль компанії знаходиться поки лише на стадії проекту, автовиробники вже розглядають Apple в якості свого партнера і конкурента. При цьому на словах вони не побоюються появи iCar.

Так, генеральний директор Ford Марк Філдс вітав можливість створення електромобіля Apple. Як заявив топ-менеджер, компанія якого тільки що відзвітувала про квартальні підсумки, вихід на ринок Apple Car аніскільки не лякає бізнесмена.

«Що роблять Apple і Google, поки ніхто не знає. У кожному разі це позитивно позначиться на індустрії з точки зору створення конкуренції та інновацій. Десь ми можемо конкурувати, а десь бути партнерами », – заявив він.

Варто відзначити, що зовсім недавно Марк Філдс не так прихильно ставився до ідеї автомобіля Apple. В інтерв’ю Re / code він висловив сподівання, що його компанія не прийде в підсумку до виробництва мобільних пристроїв, натякаючи на плани «яблучної» імперії. Крім того, концерн не поспішає повністю впроваджувати Apple CarPlay, розвиваючи власну систему SYNC.

Останнім часом ми чули чимало чуток, що стосуються роботи Apple над проектом електромобіля, випуск якого намічений до 2020 року. Серед іншого журналісти стверджують, що поточна команда фахівців була зібрана в останні кілька років, причому залучалися як співробітники Apple, так і люди, які мають досвід в галузі автомобілебудування. Всі вони займаються розробкою різного роду технологій для електромобілів.

Німецьке видання Manager Magazin стверджує, що глава Apple Тім Кук особисто зацікавився баварським автовиробником BMW. Гендиректор не проти використовувати платформу i3 для розробки першого в історії iCar.


Компания LUZAR предлагает своим  клиентам насосы водяные ford. Заказать их можно на сайте фирмі. а также посмотреть другие виді продукции. Заказівайте.