Кросовера HONDA CR-V істотно подешевшали

Російський офіс компанії Honda переглянув ціни на затребуваний паркетник CR-V в бік зниження: адже і національна валюта знецінилась, і поточна модель ось-ось передасть естафету оновленою. Відтепер японський позашляховик можна придбати зі знижкою до 290 тисяч рублів.

Починаючи з 15 липня автомобілі Honda CR-V можна придбати із значним дисконтом, середній розмір якого становить 15 відсотків. Ціна кросовера в комплектації Elegance c 2-літровим бензиновим двигуном і автоматом зараз встановлена на позначці 1429000 рублів, у той час як раніше така машина коштувала на 190 тисяч дорожче. 

Багато оснащена комплектація Lifestyle подешевшала на 240 тисяч – зараз за неї просять 1549000 рублів. Honda Civic 5D (подробнее по ссылке ТУТ) наразі коштує 200000 рублів.

З більш потужним двигуном об’ємом 2,4 л і економія більш суттєва. Початкову виконання Elegance з цим мотором і автоматичною трансмісією тепер стоїть 1499000 рублів (- 190 тисяч), а напхані опціями Executive і Premium – 1690000 та 1779000 рублів. В обох випадках ціна була знижена аж на 290 тисяч.

Схоже, скорегувати прайс-лист на свій кросовер японців спонукали відразу кілька причин. По-перше, продаж “Хонди” на нашому ринку ледь не голосніше за всіх провалилися за підсумками березня – падіння склало аж 91 відсоток. 

По-друге, трохи устаканився і зміцнився курс рубля по відношенню до іноземної валюти, і, нарешті, ближче до червня стартують продажі оновленої CR-V, яку  зовсім недавно вже встигли протестувати. Нинішнє, четверте покоління кросовера Honda CR-V вже перевалило через екватор свого життєвого циклу – модель була представлена в 2011 році. Як водиться в таких випадках, під цей привід машині помітно підновили зовнішність, трохи подшаманили салон і комплектацію. Але головні зміни відбулися під капотом: рестайлінговий CR-V 2015 модельного року отримав одразу два нових агрегату