​Наталія Чиж з житомирянами збирає шкільний портфель сиротам та дітям загиблих воїнів АТО

Лідер “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирі Наталія Чиж розпочала акцію «Збери портфель товаришу». У найбільших магазинах канцтоварів розміщені скриньки, в які кожен бажаючий може покласти олівці, зошити, альбоми та інше приладдя і таким чином зібрати шкільний портфель малозабезпеченій родині з дітьми, сиротам або дітям загиблих воїнів АТО.

Зібрати дитину в школу – це нині дороге задоволення, тому така підтримка буде відчутною.

«Закликаємо всіх житомирян долучитися до нашої ініціативи. Купляйте в магазинах канцтовари, складайте їх в скриньку для діток – хто що може. Зараз батькам важко, особливо мамам, які втратили на війні годувальника, вони залишилися самі з маленькими дітьми. Тому всі разом збираємось та допомагаємо їм», – розповіла Наталія Чиж.

Ольга Литвин, дружина загиблого воїна, завдяки зібраній зі скриньок канцелярії, одна з перших отримає шкільний ранець для своєї доньки Софійки. Вона цього року йде до першого класу і найбільше хоче вчити англійську мову.

«Мені приємно, що Наталія Чиж та команда житомирської “Самопомочі” не забувають нас, піклуються про нас та наших дітей. Це найголовніше. І хочеться, щоб так було на постійній основі», – підкреслює Ольга Литвин.

Житомиряни радо відгукуються на ініціативу Наталії Чиж. Вже в перший день житомирянин Віктор зайшов до магазину мережі «Віват, канцелярія!», аби купити звичайну ручку. Прочитав оголошення про акцію та вирішив закупив приладдя на 150 грн.

«Я задоволений, що долучився до акції «Самопомочі». Наскільки мені відомо з їхньої сторінки у «Фейсбук», вони проводять багато акцій. Якщо кожна людина допоможе дітям-сиротам та дітям загиблих воїнів з АТО, то це буде корисна справа і шматочок щастя для них», – каже Віктор.

Нагадаємо, що всі бажаючі можуть прийняти участь в акції. Канцтовари слід залишати в скриньках, що розміщені в магазинах партнерів: “Віват, канцелярія!”, “Чаплін”, “МегаКнига”, “Клякса”, “Шкільний базар 2015”. До акції вже долучилися понад 10 канцелярських крамниць, а в день початку акції зверталися й інші підприємці, аби також долучитися. Крім того, речі для школи можна приносити до громадських приймалень “Об’єднання

“Самопоміч” за адресами: вул. Велика Бердичівська, 9, вул. Народицька, 15, або до волонтерського центру “ВІЗ знань” (пров. Шкільний, 9).

Прес-служба “Об’єднання “Самопоміч” у Житомирі